Fii next-generation accountant!

fii-next-generation-accountant-a8736

Urmezi un program de studii universitare în științe economice? Dacă răspunsul tău este afirmativ, probabil obiectivul tău este să îți construiești o carieră în domeniul financiar-contabil.

Sau poate că nu îți dorești acest lucru pentru că ai auzit că profesia contabilă este demodată.

Te contrazicem! Domeniul contabil este mai actual ca niciodată, iar profesionistul contabil este, poate mai mult ca până acum, indispensabil unei afaceri de succes.

De ce spunem asta? De fapt, nu o spunem doar noi. O spun și cele mai recente analize care arată că profesionistul contabil, consilier al managementului, este cel care ajută în luare deciziilor la nivelul companiilor, fiind persoana care poate să traducă toate cifrele care caracterizează o afacere.

Rolul-cheie pe care un profesionist contabil îl are într-o companie este cu atât mai important de la începutul pandemiei, când afacerile au început să se reinventeze, modelele de business s-au adaptat în urma schimbărilor care au intervenit la nivelul societății, pentru a-și crește gradul de reziliență.

Implicat și în procesele de obținere a finanțării pentru a asigura stabilitatea businessului, profesionistul contabil s-a adaptat și el rapid noilor cerințe, răspunzând ferm și modificărilor legislative inerente în actualul context.

O carieră de succes te așteaptă dacă decizi să devii expert contabil sau contabil autorizat.

Pentru asta trebuie să faci următorul pas: să te înscrii pentru a susține examenul de acces la stagiu, care are loc în zilele de 1 și 3 octombrie.

Dacă promovezi examenul, după stagiul de pregătire poți obține o calificare profesională de renume: expert contabil/contabil autorizat.

Un prim contact cu profesia contabilă poți avea înscriindu-te în proiectul Acces la carieră de succes – Pilonul I, confinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Dacă te înscrii, vei urma un stagiu de practică în cadrul unei companii autorizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) să presteze servicii în domeniul financiar-contabil. Vei avea șansa ca profesioniști contabili să îți prezinte o profesie fit-for-future: profesia contabilă.

Începe-ți traseul spre o carieră de succes! Descoperă profesia contabilă și alege să urmezi o carieră plină de provocări și oportunități.

Te poți înscrie în proiect pe acces-p1.ceccar.ro.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)