Înscrie-te în grupul țintă!

Ești înscris/ă în anul II de studii de licență sau masterat în domeniul economic? Vrei să urmezi un stagiu de practică altfel?

Acum este șansa ta! Înscrie-te în proiectul Acces la carieră de success – Pilonul I, dacă:

  • ai domiciliul în România, cu excepția județului Ilfov și a municipiului București, și urmezi studiile la un centru universitar din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Dâmbovița, Ialomița, Teleorman, Buzău, Constanța, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Hunedoara;
  • ai domiciliul într-unul dintre județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Dâmbovița, Ialomița, Teleorman, Buzău, Constanța, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Hunedoara și urmezi studiile la un centru universitar din București sau județul Ilfov.

Cum te poți înscrie? Simplu!

Completează, semnează, scanează și trimite-ne documentele de mai jos pe adresa de e-mail acces-p1@ceccar.ro, împreună cu BI/CI (copie conform cu originalul), certificatul de naștere (copie conform cu originalul), certificatul de căsătorie, dacă este cazul (copie conform cu originalul). Te rugăm ca în subiectul e-mail-ului să menționezi: Înscriere în GT – nume și prenume.

sageata

Documente înscriere GT

Skip to content