Practica, pasul spre o carieră de succes în domeniul financiar-contabil

practica-pasul-spre-o-cariera-de-succes-in-domeniul-financiar-contabil-a8987

Un stagiu de practică înseamnă șansa de a lua contact direct cu activitatea din domeniul în care vrei să îți construiești cariera.

Proiectul Acces la carieră de succes - Pilonul I îți oferă acum șansa de a te înscrie - www.acces-p1.ceccar.ro.

Ai domiciliul în România, cu excepția județului Ilfov și a municipiului București, și urmezi studiile la un centru universitar din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Dâmbovița, Ialomița, Teleorman, Buzău, Constanța, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Hunedoara? Ai domiciliul într-unul dintre județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Botoșani, Neamț, Suceava, Vaslui, Dâmbovița, Ialomița, Teleorman, Buzău, Constanța, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Hunedoara și urmezi studiile la un centru universitar din București sau județul Ilfov?

Dacă răspunsul la una dintre aceste întrebări este afirmativ, înscrie-te în proiectul derulat de CECCCAR, confinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, și vei avea șansa să descoperi o profesie fit-for-future: profesia contabilă. Proiectul se adresează studenților înscriși la studii în domeniul economic.

Unul dintre avantajele pe care ți le oferă proiectul este că vei putea deveni angajat, înainte de terminarea studiilor, în cadrul unei companii/unui cabinet autorizate/autorizat de CECCAR să desfășoare servicii în domeniul financiar-contabil.

Nu uita că prin intermediul proiectului Acces la carieră de succes - Pilonul I ai șansa de a învăța de la profesioniști cum să devii și tu un profesionist.

Acesta ar putea fi primul pas pe care îl vei face spre o carieră de succes, într-un domeniu indispensabil oricărei economii și mereu ancorat în realitate.

Accesează www.acces-p1.ceccar.ro și alege să faci pasul spre o carieră de succes.

Te așteaptă și premii, pentru că noi răsplătim performanța.

Mult succes!

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)